Pantone i els colors

Pantone 2020

Cada any Pantone, a través d’una anàlisi de tendències on inclou indústries com les de bellesa, decoració, entreteniment, etc.. Selecciona un color per l’any.

Aquest any 2020, ha seleccionat el Blau Clàssic o PANTONE 19-4052, definint el color com: una base sòlida i estable en la qual construir mentre travessen la porta d’una nova era”.

D’aquesta manera, en el moment en què es troba el nostre planeta, Pantone destacant les connotacions d’aquest color, volent donar força a conceptes com ara, la pau, la tranquil·litat i la concentració i confiança per evolucionar d’una forma coherent.

Gaudiu de la nova tendència!!

Saps qui és Pantone?

Pantone, és una empresa nord-americana que ha creat el Pantone Matching System (PMS), és un sistema de codi determinat que permet identificar els colors per les impressions en tot el procés de disseny, des de la selecció del dissenyador, fins a la impressió del material. És un sistema de comunicació de colors entre el sector gràfic.

Per tal de tenir una guia, Pantone, ha creat les internacionals conegudes Guies Pantone, que es redueixen en tires de paper d’un gramatge i textura especial amb les impressions de tots els colors i tons possibles, acompanyat del nom i les dades digitals per tal d’obtenir-lo. Hi ha dos formats destacats (coated i uncoated) amb acabat brillant o mate.

És una eina especialment important en el món del disseny, ja que no depen de cap sistema operatiu, ni pantalla, ni programa de retoc o vectors. En teu monitor, pots introduir el codi PANTONE automàticament la impremta rep la mateixa tonalitat, tingui el dispositiu que tingui.

Això fa que les empreses tinguin en tots els seus recursos gràfics la seva marca corporativa amb la mateixa tonalitat, preservant així la identitat de l’empresa.

Pots conéixer millor l’empresa i el seu contingut aquí: http://bit.ly/2LLNgfd

Guies Pantone

Si t'ha agradat, comparteix
Compartició en facebook
Compartició en linkedin
Compartició en email
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Obre el xat
Necessites ajuda?
Hola!
Et puc ajudar?