Montse Sala Tutusaus

Hola! 

 

Dissenyadora gràfica implicada en el món de l’art ja des de ben menuda.

Em pasava hores entre folis i colors disfrutant de l’essència de plasmar el que vivia. Avui dia, segueixo igual, però col·locant l’especialització en el disseny gràfic i editorial.

Vaig començar el meu camí iniciant-me a les Belles Arts despertant així la part més artística, posteriorment em vaig endinsar en el món digital realitzant un Màster de Creació, disseny i enginyeria multimèdia.

Actualment treballo amb diferents clients regionals i nacionals realitzant projectes tant per l’àmbit professional com el personal. Sempre fent florir l’essència del projecte i en un procés personalitzat i detallat.

Entenc el disseny gràfic i la creativitat com una eina de millora i com una gran font de comunicació per la societat, exercint aixì aquesta professió i plasmant en cada projecte els valors de la marca: sencillesa, creativitat i essència.

Si tens alguna idea i vols que treiem la seva essència per crear-la,
en pa
rlem!

Ara ja em coneixes una mica millor i segur que si has arribat fins aquí tens en ment algún projecte innovador i amb ganes de fer-ho realitat

Si vols que conegui el teu projecte i pugui donar-te un feed-back sobre la seva possible evolució i projecció, contacta’m per realitzar una sessió de valoració totalment gratuïta.

Estaré encantada de parlar-ne!

Obre el xat
Necessites ajuda?
Hola!
Et puc ajudar?